Haruskah aku berhenti menulis?


…..akan tertidurkah bulan atau tidak berkelipnya bintang atau terjaganya  malam merindui bait bait cinta ku yang akan hilang ….

jalan-ini-jauh2

4 responses to “Haruskah aku berhenti menulis?

  1. Ikhwanul Mujahid May 4, 2009 at 8:41 pm

    “ikhlaskan hati,istiqamahkan amalan…”

  2. nuruddin83 May 3, 2009 at 8:56 pm

    salamu alaikum… kenapa ni muharrik… harap saudara dapat terus menulis, dan menyumbangkan idea.. ada yang menjadi pengunjung setia blog ini, namun lebih suka mendiamkan diri.. jangan la putus asa…

  3. muharikah May 3, 2009 at 3:05 pm

    jangan berhenti… ada yang membacanya walaupun membisu🙂

    • muharrikdaie May 4, 2009 at 11:13 pm

      Muharikah ~
      terima kasih atas sokongan … terkadang terasa nak berhenti menulis takut tak dapat memberi input terbaik kepada visitors dan niat yg bukan kerana Allah. Doakan ukthi agar ana stiasa ikhlas dalam apa pun amal yang dlakukan …

      nuruddin 83 ~ terima kasih atas sokongan. Dan ana amat memrlukan nasihat dan input dari anti dalam menfaatkan blog ini sebagai amal yang qawi bagi ana. jgn jemu menasihati ana.

      Ikhwanul mujadid ~ yang ana kasihi

      terima kasih atas nasihat yang terkadang nasihat itu amat ana dambakan sekalipun perkara itu berulang. seperti surah fatihah yang kita baca dalam solat – sentiasa Allah suruh kita ulang2 supaya sentiasa berdialog dengan Nya untuk mendapat kekuatan.
      Agar tak jemu menasihati ana …amat2 ana hargai.

      Pada sahabat/sohibah yang email kat ana. Terima kasih atas semua nasihat dan sokongan. bantua ana jika terdapat kelemahan …

      Ana akan terus bersama antum disini selagi diperlukan ..
      Insyaalah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: