Dakwah dan tarbiyah

Islamlah! nescaya kamu selamat

Ayyuhal ikhwah/akhawat


Pembaca Multiply/webpress yang dikasihi

Ramai yang bertanya melalui email, apakah sama blog multply dan webpress ni sama orangnya sebab artikelnya sama. Memanglah sama dan ada artikel disini ana masukkan keblog multiply ana kerana tak mampu nak tulis dua blog berlainan artikel.

Untuk pengetahuan semua ana juga sekarang berada di laman blog berbayar sebab dilantik menjadi author dalam blog tersebut yang belum di launch lagi. Sayang juga nak buangkan blog multiply kerana blog tu dah lama ana wujudkan dan kenangan tempat mula mula belajar memblog. juga kerana ramai kenalan dari PKS indonesia. Nantilah … mungkin ana akan cancell juga blog tu nanti dan mungkin blog ini juga kerana nak beri penumpuan  pada blog berbayar tersebut kerana pengendali blog tersebut inginkan ana memberi tumpuan dari sudut artikel bahan serta taujihat2 untuk menjadi bahan dalam halaqah yang akan disesuaikan berbagai peringkat.

Mungkin juga blog webpress ini ana akan upgradekan kerana buat masa ni tak sempat nak adjust beberapa perkara dalam blog ini supaya nampak menarik dan ana pun tak berapa pandai. Cuba nak belajar belajar dulu sebab bab teknikal memang lemah lagi pun ana ni tak suka nak duduk depan internet ni berjam jam sebab nak uruskan widget dll. Banyak perkara nak buat.

Tengoklah dulu permintaan pembaca, sekiranya blog ni dapat dimenfaatkan ramai ana akan teruskan tapi sekiranya sekadar nak tulis untuk diri sendiri rasanya lebih baik ana tumpukan pada blog orang lain supaya dapat di menfaatkan sebab yang penting bukannya famous blog kita tapi berapa banyak yang dapat dimenfaatkan dari tulisan kita kerana tulisan inilah yang akan dihitung ….

tkasih kerana memberi sokongan dan galakan untuk ana menulis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: